Irodánk

 

Rólunk

Peremiczki & Turi célja, hogy az elérhető legmagasabb minőségű jogi szolgáltatást nyújtsa és ügyfelei sikerének szerves részévé váljon. Osztjuk ügyfeleink üzleti szenvedélyét és teljes odaadással képviseljük őket minden, a cégük sikerének elősegítése vagy válságának megszüntetése érdekében tett lépés során. Hosszú távú, partneri együttműködés kiépítésére törekszünk, hogy folyamatosan a lehető legjobb megoldást adhassuk a megbízóink jogi szükségleteire, és idővel ügyfeleink bizalmi tanácsadójává váljunk.

Miért válasszon minket?

  • Jelentős tapasztalatunk van fúziók és vállalatfelvásárlások terén, stratégiai befektetésekben, illetve ezek értékesítésében, társasági jogi, értékpapírjogi és vállalatirányítási kérdésekben. Ügyvédeink adtak tanácsot számos Magyarország, illetve a közép-és kelet-európai régió területén megvalósult legnagyobb és legkomplexebb tranzakciók közül jó néhányban.
  • Különösen jelentős ingatlanjogi tapasztalatunk. Számos nagyforgalmú kiskereskedelmi láncnak, ipari parkokat üzemeltető cégcsoportnak, magántőke-alapnak és szállodaláncnak nyújtottunk tanácsot adásvételi, bérleti, visszabérléssel egybekötött eladási, kivitelezési és üzemeltetési szerződések létrejöttében.
  • Erős munkajogi és peres gyakorlatunk van, illetve magyar és nemzetközi ügyfélkörünk részére elkészítünk és letárgyalunk minden az üzleti életben felmerülő lényeges szerződést.

Erényeink

Gyorsaság

Z

Precizitás

Elkötelezettség

+

Folyamatos elérhetőség

Senior Ügyvédek

Dr. Peremiczki Péter

Dr. Peremiczki Péter

Partner, ügyvéd

Péter széleskörű ismeretekkel rendelkező társasági jogász, aki több, mint tizenöt évet töltött különböző vezető nemzetközi ügyvédi irodák (ideértve a Freshfields, Noerr és Linklaters irodákat) társasági / vállalatfelvásárlási csoportjaiban.
Dr. Túri Melinda

Dr. Túri Melinda

Partner, ügyvéd

Melinda több, mint nyolc évig dolgozott több vezető magyar és nemzetközi ügyvédi iroda társasági jogi és ingatlanjogi csoportjában (ideértve a Linklaters, a Noerr és a Nagy és Trócsányi ügyvédi irodákat), majd ezt követően csatlakozott a Siemens Magyarország jogi csapatához.
Dr. Benyőcs Ádám

Dr. Benyőcs Ádám

Együttműködő ügyvéd

Ádám elsősorban peres és peren kívüli vitarendezéssel kapcsolatos, illetve végrehajtási ügyekre koncentrál. Jogi diplomáját az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, illetve tanulmányokat folytatott a Bécsi Egyetem Jogtudományi Karán is.

Dr. Tompa Ágnes

Dr. Tompa Ágnes

Együttműködő ügyvéd

Ágnes hosszú ideig önálló külsős jogi tanácsadóként támogatott főként gyógyszeripari (pl. Pfizer) és
FMCG cégeket, majd a NOERR LLP társasági/M&A csoportjának egyik vezetőjeként, illetve a Life
Sciences csoport vezetőjeként dolgozott.

Dr. Buzogány Emőke

Dr. Buzogány Emőke

Együttműködő ügyvéd

Emőke több mint öt éve dolgozik társasági jogászként. Jól átlátja és kezeli a bonyolult, szerteágazó dokumentációkból álló tranzakciókat. Az évek során számtalan cégjogi kérdéssel találkozott, és jelentős tapasztalatot szerzett a vállalatfelvásárlás és kockázati tőkebefektetések területén.

Dr. Gulácsi Marietta

Dr. Gulácsi Marietta

Együttműködő ügyvéd

Marietta több mint hat éve dolgozik jogászként. Kezdetben nemzetközi ügyvédi iroda (Dentons) társasági/M&A csoportjában dolgozott, majd egy vezető magyar ügyvédi irodához csatlakozott, ahol elsősorban társasági, munkajogi és adatvédelmi területen szerzett tapasztalatot.

Dolgozzunk együtt!