Szakterületek

Társasági és cégjog

Innovatív és kreatív jogi tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket minden társasági és cégjogot érintő kérdésben. Osztjuk ügyfeleink üzleti szenvedélyét és teljes odaadással képviseljük őket minden, a cégük sikerének elősegítése vagy válságának megszüntetése érdekében tett lépés során.

Tanácsot adunk cégalapítással kapcsolatban, ideértve alapvető adójogi kérdéseket is, és segítünk kialakítani és részletesen szabályozni a tulajdonosi és menedzsment jogokat. Az üzleti életciklus érettebb fázisában levő ügyfeleink számára segítünk megtervezni és végrehajtani exit stratégiákat, illetve megoldani utódlási kérdéseket.

Jelentős tapasztalatunk van minden lényeges szerződéstípus elkészítésében és letárgyalásában, ideértve munkajogot, disztribúciót, gyártást, licencia-átadást, outsourcingot és más tevékenységet érintő ügyleteket. Több ügyfelünk igényel a nemzetközi kereskedelmet, vámokat és egyéb kereskedelmi szabályozást érintő kérdésekben történő eligazítást.

Praktikus és innovatív jogi tanácsot tudunk nyújtani stratégiai együttműködések és közös vállalkozások létrehozása, finanszírozása, működtetése, restrukturálása és belső irányítása terén. Jártasak vagyunk a közös irányítású vállalkozások megszüntetésében, stratégiai exitek előkészítésében részletesen végiggondolva tulajdonjogi, szellemi tulajdonjogi kérdéseket, földrajzi régiók és ügyfelek elosztását, valamint versenytilalmi kérdéseket.

Ugyancsak átlátjuk mind befektetői, mind befektetőt keresői oldalon a magán- és kockázati tőke befektetések előnyeit és lehetséges csapdáit. Képviselünk kockázati tőkealapokat, pénzügyi intézményeket, egyéni befektetőket befektetéseik strukturálásával, lebonyolításával és tőkekivonással kapcsolatban. Jelentős tapasztalatunk van menedzsment kivásárlások terén is.

Dolgozzunk együtt!